Advocaten

Christophe Celis

Meester Christophe Celis werd in Diest geboren op 3 februari 1975.

Hij behaalde in 1998 zijn diploma Licentiaat in de Rechten aan de Vrije Universiteit Brussel, waarna hij in 1999 zijn studies aanvulde als Licentiaat in Fiscaal Recht. In 1998 legde hij zijn eed af als advocaat aan de balie van Leuven.

In 2002 behaalde hij een Postgraduaat Financiewezen aan de Katholieke Universiteit Leuven en in 2005 volgde hij een postuniversitaire opleiding als curator vereffenaar. Hij beëindigde tevens met succes de opleiding tot bemiddelaar in handels- en burgerlijke geschillen, georganiseerd door het Brussels Business Mediation Center.

Sinds 2021 is Meester Christophe Celis tevens opgeleid om elke cliënt bij te staan als collaboratief advocaat met als doel een geschil op te lossen door te onderhandelen, om zo te komen tot een minnelijk akkoord. Alle partijen worden in dat geval bijgestaan door een speciaal opgeleid collaboratief advocaat. 

Meester Christophe Celis is erkend als curator. Tevens is hij werkzaam als vereffenaar van vennootschappen en is hij advocaat-syndicus.

Mede-oprichter Advonet - advocatennetwerk
Advocaat met kantoor in Diest

Elke Vanhaverbeke

Meester Elke Vanhaverbeke werd in Turnhout geboren op 24 mei 1984.

Zij behaalde in 2007 met grote onderscheiding haar diploma Master in de Rechten aan de Katholieke Universiteit Leuven. In 2006 studeerde zij een semester aan de Université de Montpellier I. In 2007 legde zij haar eed af als advocaat aan de balie van Leuven.  Zij legt zich voornamelijk toe op het familie- en familiaal vermogensrecht, en het jeugdrecht.

Zij volgde de bijzondere opleiding jeugdrecht in 2011-2012, georganiseerd door de Orde van Vlaamse Balies, en verleent bijstand aan minderjarigen.

Vanaf september 2016 is zij tevens als praktijkassistente verbonden aan het instituut voor Familie- en Jeugdrecht van de KULeuven.

In 2017 heeft zij met grote onderscheiding de opleiding bemiddelaar in familiale zaken afgerond. Zij is werkzaam als erkend bemiddelaar in vrijwillige en gerechtelijke bemiddelingen.

Sinds 2021 is Meester Elke Vanhaverbeke tevens opgeleid om elke cliënt bij te staan als collaboratief advocaat met als doel een geschil op te lossen door te onderhandelen, om zo te komen tot een minnelijk akkoord. Alle partijen worden in dat geval bijgestaan door een speciaal opgeleid collaboratief advocaat. 

Mede-oprichter Advonet - advocatennetwerk
Advocaat met kantoor in Diest

Maud Deneef

Meester Maud Deneef werd geboren op 10 oktober 2000 in Halle.

Zij behaalde in juli 2023 haar diploma Master in de Rechten aan de Katholieke Universiteit van Leuven, waarna zij in oktober 2023 de eed aflegde als advocaat aan de balie van Leuven.

Sinds oktober 2023 maakt zij deel uit van het kantoor te Diest.

Lid Advonet – advocatennetwerk
Advocaat met kantoor te Diest

Kris Kil

Meester Kris Kil werd op 25 september 1992 geboren in Sint-Truiden.

Hij behaalde in 2023 zijn diploma Master in de Rechten aan de Vrije Universiteit Brussel, waarna hij zijn eed aflegde als advocaat aan de balie van Leuven.

Sinds oktober 2023 maakt hij deel uit van het kantoor te Diest.

Lid Advonet – advocatennetwerk
Advocaat met kantoor te Diest

Administratie

Hilde Vandebergen

Hilde Vandebergen vervoegde het kantoor in 2014 en is werkzaam als secretaresse en verleent in die hoedanigheid bijstand in de afhandeling van faillissementsdossiers.

Floortje Brams

Floortje Brams behaalde een graduaat in de juridisch-administratieve ondersteuning en versterkt het kantoor sinds september 2021.