Advocaten

Christophe Celis

Meester Christophe Celis werd in Diest geboren op 3 februari 1975.

Hij behaalde in 1998 zijn diploma Licentiaat in de Rechten aan de Vrije Universiteit Brussel, waarna hij in 1999 zijn studies aanvulde als Licentiaat in Fiscaal Recht. In 1998 legde hij zijn eed af als advocaat aan de balie van Leuven.

In 2002 behaalde hij een Postgraduaat Financiewezen aan de Katholieke Universiteit Leuven en in 2005 volgde hij een postuniversitaire opleiding als curator vereffenaar. Hij beëindigde tevens met succes de opleiding tot bemiddelaar in handels- en burgerlijke geschillen, georganiseerd door het Brussels Business Mediation Center.

Meester Christophe Celis is erkend als curator. Tevens is hij werkzaam als vereffenaar van vennootschappen en is hij advocaat-syndicus.

Mede-oprichter Advonet - advocatennetwerk
Advocaat met kantoor in Diest

Elke Vanhaverbeke

Meester Elke Vanhaverbeke werd in Turnhout geboren op 24 mei 1984.

Zij behaalde in 2007 met grote onderscheiding haar diploma Master in de Rechten aan de Katholieke Universiteit Leuven. In 2006 studeerde zij een semester aan de Université de Montpellier I. In 2007 legde zij haar eed af als advocaat aan de balie van Leuven.  Zij legt zich voornamelijk toe op het familie- en familiaal vermogensrecht, en het jeugdrecht.

Zij volgde de bijzondere opleiding jeugdrecht in 2011-2012, georganiseerd door de Orde van Vlaamse Balies, en verleent bijstand aan minderjarigen.

Vanaf september 2016 is zij tevens als praktijkassistente verbonden aan het instituut voor Familie- en Jeugdrecht van de KULeuven.

In 2017 heeft zij met grote onderscheiding de opleiding bemiddelaar in familiale zaken afgerond. Zij is werkzaam als erkend bemiddelaar in vrijwillige en gerechtelijke bemiddelingen.

Mede-oprichter Advonet - advocatennetwerk
Advocaat met kantoor in Diest

Anouck Vanzeer

Meester Anouck Vanzeer werd geboren op 14 maart 1990 in Heusden-Zolder.

Zij behaalde in februari 2015 haar diploma Master in de Rechten aan de Universiteit Hasselt, waarna zij in maart 2015 haar eed aflegde als advocaat aan de Balie Hasselt.

Sinds februari 2017 maakt zij deel uit van het kantoor te Diest en is zij lid van de Balie Leuven.

 

Lid Advonet - advocatennetwerk
Advocaat met kantoor in Diest

Administratie

Hilde Vandebergen

Administratie